92. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

26 Aralık 1924 tarihinde kurulan Türkiye Ormancılar Derneği’ nin  92.kuruluş yıldönümü 26 aralık 2016 günü Ankara ‘da derneğimizin konferans salonunda çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.

Derneğimiz üyeleri, sivil toplum örgütü üyeleri, siyasi parti temsilcileri  ve ormancı dostlarının bir araya geldiği etkinlikler; İstiklal Marşımızın okunması ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları, Ormancı şehitlerimiz ve Tüm Şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ile başlamıştır.

İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından Derneğimiz Genel Başkanı Sayın Fevzi KALELİ katılımcılara hitaben bir konuşma yapmışlardır. Konuşmasında özetle orman ve ormancılığımızın yaşadığı problemler ile cumhuriyetimizin kazanımlarına  değinerek;  hep birlikte ülkemizin taşına, toprağına, havasına, suyuna, ORMANLARINA sahip çıkalım, yeni yılın Dünya ve ülkemizde savaşın ve terörün olmadığı, şehitlerin gelmediği, insanların yarınından emin bir şekilde özgürce, huzur içinde yaşadığı bir yıl olması dileğinde bulunmuşlardır.

Sayın Fevzi KALELİ’ nin konuşmasının ardından Derneğimiz Genel sekreteri Sayın Hüseyin ÇETİN tarafından, Derneğimizin kısa tarihçesi ve yapılan bazı faaliyetlerin anlatıldığı bir sunum yapılmıştır.

Açılış konuşması ve sunumun ardından Derneğimizin 92.kuruluş yıldönümü pastasının kesimi ve Dernek üyeliğinde 60. Yılını dolduran üyelerimizden Nizamettin ALTINIŞIK, Suzi ÖZMEN, İsmet ÖZTUNALI, Mehmet Ali ÇETİNEL, Mehmet NALBANTOĞLU, Mustafa SEÇKİN, Hasan TETİK, Mehmet Emin EREN, Cavit MEMİOĞLU, Hüseyin Cahit YÜRÜKER, Necdet AKYÜZ, Mehmet ÇIRAK, Şükrü ABBASOĞLU'na  teşekkür plaketi verilmiştir.

Yapılan törenin ardından üyemiz Sayın Prof.Dr. Rıza Oktay ÖZKAZANÇ tarafından ‘’ saz eserleri konseri’’ gerçekleştirilmiştir. Sayın ÖZKAZANÇ bu konserinde kendisinin imal ettiği kemanla 10 adet eser icra etmişlerdir. Katkılarından dolayı kendisine teşekkür plaketi sunulmuştur.

92.kuruluş yıldönümü kutlama  programı gerçekleştirilen kokteylin ardından sona ermiştir.

30.12.2016