FSC EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

25.04.2023

Derneğimiz, Türkiye Ormancılığında yine bir ilke imza atıyor. Türkiye Ormancılar Derneğinin organizasyonu ile Yönetim Kurulu üyemiz BURHAN AYDOĞAN koordinasyonunda FSC Management (Orman Yönetimi) kursu düzenlendi.

ASİ onaylı Bağımsız Sertifikalandırma kuruluşlarından olan Soil Association tarafından Antalya’da  FSC Management Eğitimi 10 kursiyer ile başlamıştır. Online olarak yapılan İSO 19011 Kalite Yönetim Sistemi eğitiminden sonra 24-28 Nisan tarihlerinde Antalya’da İngilizce yüz yüze beş günlük FSC eğitimi verilmeye başlanmıştır. Eğitim sonunda yapılacak sınavda  başarı gösteren kursiyerler FSC Management Baş Denetçisi sıfatıyla ulusal ve uluslararası alanda ormanları denetleyebilme yetkisine sahip olacaktır.